Kuvat: Kalle Kirjalainen

Blogi

Vaalirahoitus

Blogi >>
Itä-Hämeessä lehti-ilmoituksia oli ennen vaaleja neljä kertaa ja vaalien jälkeen yksi kiitosilmoitus. Heinola-tietää lehdessä ennen vaaleja oli kaksi ilmoitusta ja vaalien jälkeen yksi kiitosilmoitus. Lehti-ilmoitusten yhteiskustannukset 1405 euroa.
Vaaliesitteen kuvasta, suunnittelusta ja esitteen jakelusta kertyi yhteensä 1374 euron kustannukset. Budjetista menivät kyniin ja muuhun vaalinäkyvyyteen. Nettisivuni olivat jo olemassa, päivitin ja päivitän niitä edelleen itse. Nettisivut oli tehty jo 2007 eduskuntavaaleihin.
Ihanat ruususaippuat jäivät ylimääräisinä tyttäreni häistä, joten niistä ei tullut lainkaan kuluja. Saippuat pussitettiin talkoilla perheeni voimin kauniisiin sellofaanipusseihin. 
Kunnallisjärjestön yhteisiin ilmoituksiin liittyvät ilmoituskustannukset valmistuvat joulukuun loppuun mennessä. Tämä tulee nostamaan jonkin verran vaalirahoituksen kokonaissummaa. Kaiken tämän lisäksi vaalien läpivieminen vaati pitkäjänteistä ja suunnitelmallista toimintaa, yhteistyötä ja ruohonjuuritason aktiivisuutta.

Last changed: 17.11.2008 at 00:16

Back

 

Jaa |

 

Karri Rämö